Bedrijfsruimte vinden

Je vindt het actuele aanbod van onze bedrijfsruimten op www.vindjeplekbijdekey.nl. Je kunt hier reageren via het inschrijfformulier. Ook kun je hier een persoonlijke zoekopdracht aanmaken zodat je een melding krijgt van een pand dat bij jouw bedrijf past.

Bedrijfsruimte huren

Informatie over het inschrijven en bezichtigen tot en met het uiteindelijke tekenen van het huurcontract kun je vinden in onze uitgebreide brochure.

Ook lees je hierin meer over onderwerpen als servicekosten, onderhoudskosten, het opzeggen van de huurovereenkomst en andere zaken.

Lieven de Key verhuurt bedrijfsruimten tegen een marktconforme prijs

Lieven de Key bezit naast woningen ook bedrijfsruimten zoals winkels en kantoren. Het verhuren van bedrijfsruimten is niet onze kerntaak, maar hoort wel thuis in de wijk. Bedrijfsruimten verhuren we tegen een marktconforme prijs en de huuropbrengsten investeren we in sociale huurwoningen. Bij het aangaan van de huurovereenkomst, en na afloop van de overeengekomen contractperiode, bepaalt een onafhankelijke taxateur de markthuurprijs. Zittende huurders krijgen, bij goed huurderschap, de mogelijkheid de ruimte tegen de nieuw vastgestelde marktprijs te blijven huren.